Bemutatkozás

Rólunk

A SNOWILL kínálatában több száz, minőségi használt síléc, sícipő és egyéb felszerelések közül válogathatsz. 

Arra törekszünk, hogy nálunk könnyen megtalálhasd az igényeidhez leginkább passzoló darabokat, ugyanis hiszünk abban, hogy a síelés élményét elsősorban nem a felszerelés külleme vagy ára, hanem alapvetően az határozza meg, hogy sikerül-e a tudásszintednek és a terepnek megfelelő eszközöket választanod a síeléshez.

Hogy ebben segítsünk, részletes termékleírásokat és fotókat készítettünk a választékunkról, és a termékeket egyedülálló minősítési rendszer alapján kategorizáltuk, hogy egyszerűen és kényelmesen tájékozódhass a használt felszerelések valódi állapotáról.

Gergő, alapító

A SNOWILL története évekkel ezelőtt egy vidéki bolhapiacon kezdődött, ahol először csak magamnak, saját használatra, majd szívességből egyre több családtagnak, barátnak és ismerősnek válogattam össze a legjobb síléceket. Az évek folyamán a „megbízók” és a beszerzési helyek köre is egyre bővült, így ma már osztrák, francia és olasz síkölcsönzőkből származó, válogatott sílécek, síbakancsok és egyéb kiegészítők közül keresgélhetnek a hozzánk látogatók.
 
Bár a választék kiszélesedett, továbbra is személyesen vizsgálom át és választom ki azokat a sífelszereléseket, amik a SNOWILL kínálatába kerülnek. Tőlem bármelyik termékünkről bármit kérdezhetsz, biztosan tudok rá válaszolni. :)
 
Szeretném, ha a SNOWILL-re nem csupán egy boltként, hanem egy olyan helyként tekintenének a vásárlóink, ahová bizalommal lehet fordulni segítségért sífelszerelés témában.

Síboltunk

Hernád utcai átvevőpontunkon személyesen is megtekintheted a webshopban megtalálható sífelszereléseinket. Amennyiben online vásárláskor a személyes átvételt választod, a megrendelt termékeket szintén itt van lehetőséged átvenni. Nyitva tartásunk a szezontól függően változhat, ezért arra kérünk, hogy mielőtt felkeresnél minket, tájékozódj az aktuális nyitva tartásunkról a kapcsolati oldalunkon, vagy egyeztess velünk a +36 30 284 8418 telefonszámon!

 

Snowill budapesti síbolt hernád utcai átvevőpontja
Ugrás a tetejére